yediğime içtiğime dikkat ediyorum ve fark ettiğim değişiklikleri kayda değer buluyorum
14 Haz 2011
akşama doğru azalırsa tokluk
Yemekten önce bir avuçluk ceviz-badem-fındık kombinasyonumuzun üzerine bir tatlı kaşığı da mesir patlattıktan sonra her şeye hazırdık. Ancak hızlıca bir şeyler hazırlama hissiyatında olmam, beni buzluğa yöneltti ve içinde envai çeşit katkı maddesi bulunduran peynirli bir pizza yapıverdim. Onun yarısını yedim. Yanına da gidip mısır özü ya da ay çiçeği mi onu bile bilmediğim, yüksek ısılara çıkınca damar tıkayan o aptal kızartma sistemiyle fish fingers adı altında markette satılan, dondurulmuş, belli bir yüzdesi balık olup geri kalanı soya, ot, un olan hazır yiyeceği pişirdim. Bu ikisi çok lezzetli oldu. Ne kadar zararlı o kadar lezzetli. Üzerine de "sen misin sağlıksız beslenen nesil?" dedim kendime ve portakal konsantresinden üretilmiş dandik bir portakal suyu içtim. Afiyet oldu.
öğlen iki de olsa adı kahvaltı
Yine bir domatesli menemeni tuz, karabiber ve iki yumurtadan yola çıkarak meydana getirdik. Yanında yeşillik salata ve bir havuç, üzerine biraz zeytinyağı. Bir dilim kepek ekmeğini menemenle, diğerini ise ballı-polenli olarak tükettim. Yola devam.
PS: Salonda arkadaşların bıraktığı cips tabağından 3-4 cips arakladım. İtiraf ediyorum.
PS: Salonda arkadaşların bıraktığı cips tabağından 3-4 cips arakladım. İtiraf ediyorum.
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)