15 Haz 2011

üşeniyorum öyleyse yerim

Üşendiğim için uzun süre yemek pişirerek vakit geçirmek istemiyordum. Keza, bu akşam yemeğindeki etimin de dışı pişmiş, içi pembe kalmıştı. Önemsemedim. Zaten fazla pişirmek zararlı. Bu hayvanlar boynuzdan tırnağa antibiyotikli olduklarından dolayı hiçbir hijyenik kaygı yok.

Makarna yaptım, yanına çedar dilimledim (rendelemedim bile o kadar üşendim), azıcık zeytinyağıyla pişirdiğim eti yedim yanında. Marketten aldığım karışık salatanın yanına domates kestim, sadece limon sıktım. Zeytinyağı seviyemiz alarm veriyor, ayda bir şişe tüketmek yeterli olacaktır zaten!

Tüm bunların üzerine de dün açtığım portakal suyunu içmeye devam ettim. İçtikçe güzelleştim. Güzelleştikçe içtim. Afiyet oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder